Arrangement 1: Agri Experience

Bent u op zoek naar een leuk, gezellig en informatief dagje uit? Dan is Agri Experience wat voor u! Agri Experience is een verrassend dagje uit voor jong en oud. 

De indeling van de dag is als volgt:

10.00 uur: U begint de dag met een kop koffie of thee met iets lekkers uit de regio bij 'Hoeve de Hei'. Deze moderne, geautomatiseerde melkveehouderij biedt u de gelegenheid om het reilen en zeilen in de melkveestal te aanschouwen. 

12.30 uur: Voor de lunch wordt u verwacht bij 'de Paddestoelerij'. Waarna u een rondleiding krijgt door het informatiecentrum en u kunt kennismaken met alle facetten van de champignonteelt. 

15.00 uur: Na de lunch wordt u verwacht bij 'Trostomatenkwekerij Geurts'. De trostomaat is niet meer weg te denken in onze voeding. Hier hebt u de mogelijkheid om de teelt van de trostomaat van dichtbij te bekijken én natuurlijk te proeven. 

17.00 uur: De Agri-Experience wordt afgesloten. 

Voor groepen vanaf 15 personen. De kosten voor deze dag bedragen € 24,99. Dit is inclusief koffie of thee met iets lekkers en de lunch bij 'de Paddestoelerij'. 

 

 

Arrangement 2: Koeienroute

Programma

10.30 uur ontvangst bij museum de Locht met koffie/thee en vlaai

11.00 uur rondleiding in de oude boerderij en speciaal de melkfabriek

12.30 uur lunch

13.30 uur vertrek naar Hoeve de Hei in America

14.00 uur rondleiding bij Hoeve de Hei (koeien kijken)

15.30 uur afsluiting met een drankje en een hapje

Totaal voor dit arrangement € 21,50

Arrangement 3: Fietstocht 'Ontdek America'

Als Columbus had geweten dat je America kan ontdekken in 4 etappes, dan was hij de Grote Oceaan nooit overgestoken!

U begint bij Bakkerij Ummenthun met een kop koffie/thee met een lekker stuk Limburgse vlaai.

Daarna vertrekt u op de fiets voor een ritje door de mooie omgeving van America naar de Maria-hoeve. Hier maakt u kennis met het spelletje boerengolf. Na afloop krijgt u een glaasje drinken in de wei. 

U fietst daarna weer verder richting Golfcomplex de Golfhorst voor een heerlijke lunch, waarbij u America weer eens van een andere kant ziet!

Vervolgens fiets u naar melkveebedrijf Hoeve de Hei, waar u gaat 'Koeien Kijken'! Hier kunt u genieten van een lekker ijsje.!

Tot slot eindigt u deze prachtige ontdekkingsreis met een laatste etappe terug naar Bakkerij Ummenthun. 

Totale afstand fietstocht: 22 km 

De kosten voor deze onvergetelijke ontdekkingstocht bedragen: € 25,- per persoon, € 12,50 (3 t/m 12 jaar) en gratis (0 t/m 3 jaar). Exclusief de drankjes tijdens de lunch. Het minimum aantal personen is vier. 

 

Voor meer informatie over bovenstaande arrangementen, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.